Utilitzem galetes per ajudar a personalitzar la seva experiència al lloc web. +info
QUI SOM
La història del restaurant georgià 'Kinza' interessa a molts dels nostres visitants.
'Kinza' té el seu origen al llunyà segle XVII. Els comerciants georgians visitaven sovint terres espanyoles i interactuaven no només en un sentit comercial, sinó també cultural. En compartir experiències i coneixements, les dues cultures construïen una relació.
'Kinza' té una missió similar. Continuem revelant la cultura georgiana, preparant plats autèntics i saludables. Cuidem i estimem els nostres convidats, per això sempre seleccionem els millors i més frescos productes procedents de Geòrgia. Els vins reben una atenció especial, ja que només són autèntics. Gràcies al nostre enfocament, tothom pot transportar-se a l’atmosfera de l’hospitalitat georgiana i gaudir de la cuina tradicional.
La filosofia principal de 'Kinza' rau precisament en aquestes coses simples però extremadament profundes: transmetem l’hospitalitat de Geòrgia a través del menjar i les tradicions, a través de danses i brindis.
El nom del restaurant, 'Kinza', té un significat profund i transmet l’atmosfera de la deliciosa i aromàtica cuina georgiana. A més, Kinza és un condiment molt popular i àmpliament utilitzat a Geòrgia. Per a nosaltres, 'Kinza' no és només un nom, és un nom ple d’ànima.
T’esperem al nostre món d’amistat, diversió i hospitalitat!"
ESPAI DE FOTOS
OPINIONS
Tot deliciós! Vam trobar el restaurant per internet. M'encanta la localització. Vaig anar amb el meu fill petit. Em van ajudar amb el cotxet i ens van posar en una sala molt tranquil·la perquè no es despertés. L'ambient és molt còmode i familiar. El personal és molt simpàtic. Els preus són molt adequats i les porcions bastant grans, diria. Vam demanar una sopa kharcho, el khachapuri que és com una barca, una amanida i carn. Hi havia vi georgià que estava bé de preu. La cuina georgiana és meravellosa! Us ho recomano. Gràcies a tot l’equip.
Kinza és un lloc increïble. En tots els aspectes: la localització, l'ambient i el servei, però especialment la MENJAR! La millor que he menjat a la meva vida! Vam demanar molta menjar: pkhali, l’amanida georgiana, el khachapuri, carn a la brasa i la meva nòvia va demanar peix. Crec que els pkhalis haurien de ser una mica més picants. Però la resta de les coses, genial! La carn era molt tendra, i al peix li va agradar molt a la meva nòvia. També vam provar un postre amb nous en un suc de raïm, em va sorprendre molt! Us recomano que hi aneu a veure.
Estupend! Fa anys que vaig provant diversos sabors i shishas. Tenien molts sabors i marques que no coneixia abans. Els preus una mica més cars del normal, però val la pena. Els materials són de qualitat, els carbons naturals de coco i les shishas alemanyes. Qui entén de shishas gaudirà. És un local de cuina georgiana. Els cuiners són georgians. No vam menjar, però unes persones al nostre costat estaven sorpreses amb el seu sopar. En el bon sentit. Els cambrers parlen molts idiomes. Els desitjo el millor a aquest local. La veritat és que és una joia.
L'altre dia estava pensant si hi havia cuina georgiana a Barcelona. I vaig trobar aquest restaurant. He anat diverses vegades a Geòrgia i m'encanta. I la veritat és que a Kinza són molt semblants, o fins i tot millor. La menjar i la resta del sopar, tot estupend. Vam anar dos dies seguits. El primer dia vam demanar una shisha i vam estar bevent unes copes. L'endemà vaig anar amb els meus amics a dinar. M'agradava molt. Per a mi aquest restaurant ja és la meva família, us estimo molt. Sou els millors! Tot estupend. El preu, la menjar, la neteja i el servei. Gràcies